Головна Новини HI-tech ігри Відомий модний будинок представить нову колекцію за допомогою відеогри
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий модний будинок представить нову колекцію за допомогою відеогри

Бренди змушені підтримувати новий рівень інновацій через пандемію, що не припиняється

28 листопада 2020, 08:17
Поділіться публікацією:

Модний будинок Balenciaga представить свою колекцію осінь / зима 2021 року в оригінальній відеогрі. Компанія повідомила, що геймери будуть переміщатися по віртуальному світу, виконуючи завдання і зустрічаючись з персонажами, одягненими в новий дизайн лейбла.

Відомий модний будинок представить нову колекцію за допомогою відеогри

ФОТО: Esquireme Middle East

Пандемія Covid-19 викликала зрушення в сфері того, як світові модні бренди демонструють свої лінії. У Afterworld: The Age of Tomorrow, яка вийде 6 грудня, можна буде грати в веб-браузерах. Burberry представила свою останню колекцію в вересні через Twitch, а Gucci запросила співака Гаррі Стайлз допомогти продемонструвати свою останню колекцію в міні-серіалі з семи епізодів.

У квітні бренд одягу 100 Thieves представив всю свою колекцію вуличного одягу в грі Animal Crossing: New Horizons для Nintendo Switch. А минулого місяця Balenciaga запустила на YouTube свою літню колекцію 2021 року.

Після зміни споживчих звичок в цьому році Amazon зробила кроки щодо залучення покупців модної розкоші на свій ринок, хоча опитування 2000 британських покупців на початку цього місяця показало, що тільки 32% будуть зацікавлені в покупці модного одягу через його онлайн-магазин Luxury Stores, згідно з даними сайту Just Style.

Менеджер з маркетингу Ентоні Блейкмор сказав, що втома від роботи в мережі через пандемію змусила бренди розробляти нові способи зацікавити споживачів. Майкл Брена, керуючий директор роздрібного продавця одягу Oh Polly, заявив, що бренди повинні бути готові до підтримки цього нового рівня інновацій.

Як повідомляло видання "Коментарі", відомий американський підприємець розповів, коли закінчиться пандемія COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини