Головна Новини HI-tech ігри "Відьмак" отримав кумедне новорічне оновлення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відьмак" отримав кумедне новорічне оновлення

Популярні ігри отримують новорічне оновлення і Witcher 3 не став винятком

28 грудня 2020, 13:33
Поділіться публікацією:

Цього року традиційно багато розробників додали до відеоігор новорічні оновлення і моди, щоб створити святкову атмосферу ще й у віртуальному житті. The Witcher 3: Wild Hunt не став винятком.

"Відьмак" отримав кумедне новорічне оновлення

ФОТО: 3DNews

Спеціально до новорічних та різдвяних свят розробник модів для відеогри The Witcher 3: Wild Hunt випустив новинку під назвою "Різдвяні гуси", повідомляють Розваги 24.

Всупереч очікуванням фанатів, нічого серйозного нова модифікація в грі не змінює. Однак точно підніме настрій геймерам, а когось навіть замотивує завантажити гру, щоб спробувати вперше. Справа в тому, що мод одягає всіх гусей в новорічні шапочки, що виглядає неймовірно безглуздо і смішно. Але полювати на монстрів в такій компанії точно веселіше.

”Відьмак” отримав кумедне новорічне оновлення - фото 2

Святкову модифікацію можна скачати на сайті Nexus Mode. А якщо ви до сих пір сумніваєтеся, чи вона вам потрібна, ось кілька коментарів користувачів, які вже зіграли з модом: "Це не той мод, який ми заслужили, а той, який нам потрібен", "Без цього абсолютно неможливо грати", "цей мод змінив моє життя".

Як повідомляло видання "Коментарі", Spokko Games показала геймплей The Witcher: Monster Slayer. У ролику показали бойову систему, яка нагадує таку ж, яка була The Elder Scrolls Legends. Гравець зможе атакувати і захищатися за допомогою меча. У трейлері також можна помітити бомби і реліквії, які можна активувати за допомогою жестів. Розробники також повідомили, що будуть присутні різноманітні тести. У ролику показано, що в The Witcher: Monster Slayer з'являться місії, пов'язані з порятунком персонажів і розслідуваннями. В анонсі Spokko Games обіцяли квести, які будуть істотно доповнювати всесвіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини