Головна Новини HI-tech ігри Уряд Великої Британії стурбований впливом лутбоксів на геймерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд Великої Британії стурбований впливом лутбоксів на геймерів

У Великій Британії проводиться опитування серед геймерів і їх батьків на предмет ставлення до лутбоксів

23 вересня 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

Уряд Великої Британії запитує думку громадськості щодо впливу лутбоксов на відеоігри в рамках восьмитижневої консультації. Про це повідомляє BBC.

Уряд Великої Британії стурбований впливом лутбоксів на геймерів

Лутбокси — неоднозначна складова багатьох відеоігор, як консольних, так і мобільних. Коли гравець купує ящик зі здобиччю, він дізнається, що в ньому знаходиться, тільки після того, як заплатить. Він може містити цифровий приз, який цінний в грі, але в рівній мірі може не містити нічого корисного.

Департамент цифрових технологій, культури, ЗМІ та спорту хоче почути думку геймерів, батьків і опікунів молодих гравців. Він також цікавиться дослідженнями, проведеними вченими і компаніями, що займаються відеоіграми. Крайній термін подачі відгуків — 22 листопада.

Керолайн Діненедж, міністр з цифрових технологій і культури, заявила, що додавання таких інструментів, як тимчасові обмеження, що встановлюються за допомогою батьківського контролю, було корисним. Але лутбокси, за її словами, викликають певне занепокоєння.

"Ми прислухаємося до стурбованості батьків з приводу лутбоксів. Ми повністю розуміємо і вивчаємо будь-які докази шкоди або зв'язку з проблемами, пов'язаними з азартними іграми, які вони можуть викликати. Це допоможе вирішити, як діяти"
Лутбокси вже давно викликають неоднозначну реакцію. Для багатьох гравців це невелике вкладення, яке може мати велику нагороду з точки зору збільшення їх задоволення від гри. Але багато батьків б'ють на сполох, оскільки їхні діти спустошили свої банківські рахунки, купуючи коробку за коробкою, в надії отримати ту невловиму частину цифрового набору, яка допоможе їм просуватися по грі.

У Бельгії у 2018 році були заборонені лутбокси, які потрібно купувати за реальні гроші, а не за ігрову валюту. У 2019 Fortnite зробила свої лутбокси прозорими, щоб гравці заздалегідь знали, що вони купують. У липні цього року Палата лордів Великої Британії закликала класифікувати лутбокси як "азартні ігри" відповідно до Закону про азартні ігри 2005 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Need for Speed Heat обійдеться без лутбоксів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини