У США картридж із Super Mario продали за понад півтора мільйона доларів (ФОТО)

Картридж із відеогрою був проданий за 1,56 мільйона доларів

Старий картридж із відеогрою продали на аукціоні за півтора мільйона доларів. Про це повідомляє Heritage Auctions на своїй офіційно сторінці в соціальній мережі Twitter.

Як стало відомо, картридж із відеогрою Super Mario 64 для ігрової консолі Nintendo 64 продали на аукціоні за 1,56 мільйона доларів, тим самим встановивши новий світовий рекорд. Його випустили в 1996 році у Сполучених Штатах Америки.

В описі до лота було зазначено, що ця гра має велику важливість для історії відеоігор, а стан цієї копії захоплює дух.

Для довідки: Super Mario 64 вийшла одночасно з консоллю від Nintendo і стала найбільш продаваною відеогрою на цій платформі.

Зазначимо, що у квітні цього року картридж із відеогрою Super Mario Bros 1986 року випуску був проданий на аукціоні за 660 тисяч доларів.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Сполучених Штатах Америки на аукціоні продали курячий нагетс незвичайної форми. Він нагадував персонажа з однієї популярної комп'ютерної гри. В описі до лота продавець зазначив, що продукт запакований у вакуумну упаковку і може бути доставлений літаком до того, як в нього закінчиться термін придатності. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що компанія з розробки відеоігор Ubisoft працює над новою частиною популярної серії ігор Assassin's Creed. Інсайдери розповіли про передбачувану назву, про дату виходу та особливості нової частини. Стало відомо, що для розробки гри Ubisoft об'єднає кілька своїх студій.