У що пограти з дівчиною: список відеоігор для двох

Список відеоігор, які можна проходити у парі

У період зимових свят з'являється багато вільного часу, який можна провести зі своїми близькими. Одним із видів дозвілля може стати комп'ютерна гра. Журналісти порталу "Коментарі" склали перелік захоплюючих кооперативних відеоігор.

Не всі відеоігри підтримують режим Split screen (коли двоє гравців можуть грати на одному екрані телевізора або монітора). Пошук такої розваги може викликати у деяких людей, які особливо не захоплюються іграми, труднощі.

Список ігор для спільного проходження:

•It takes two;

Гра, яка може подарувати кілька годин захопливого та різноманітного геймплею. Сюжет оповідає про подружню пару, відносини якої зайшли у глухий кут. Однак завдяки зусиллям їхньої дочки та магії у них з'явився ще один шанс, щоб зберегти свій шлюб.

Зазначимо, що It takes two зібрала чимало захоплених відгуків від користувачів і набрала високий бал на агрегаторі Metacritic.

• Rayman Legends та Raymen Origins;

Барвистий платформер із гарним саундтреком і графікою змусить усміхнутися як серйозних затятих гравців, так і новачків у цій справі.

• Cuphead;

До цієї гри потрібно підходити з обережністю через складний ігровий процес. Мабуть, її можна порадити тій парі, яка не боїться складнощів під час проходження і готова долати їх спільно.

• A way out;

Ця гра сповнена гемплейних моментів, які вимагають постійної взаємодії з вашим партнером.

• Unravel 2

Unravel 2 – барвистий платформер із цікавими головоломками, які можна вирішувати у парі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що названо ТОП додатків, які забирають у дітей найбільше часу.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що подивитися з дітьми. Опубліковано список цікавих мультфільмів, які найкраще підходять для сімейного перегляду.