Головна Новини HI-tech ігри У новорічний випуск World of Tanks завітає особливий гість: хто ж це
commentss НОВИНИ Всі новини

У новорічний випуск World of Tanks завітає особливий гість: хто ж це

Чак Норріс роздаватиме гравцям завдання, а потім приєднається до екіпажу найкращого з них

4 грудня 2020, 19:14
Поділіться публікацією:

Компанія Wargaming оголосила про новорічний захід в World of Tanks. У ньому візьме участь ніхто інший, як Чак Норріс.

У новорічний випуск World of Tanks завітає особливий гість: хто ж це

ФОТО: Gagadget.com

Захід розпочнеться 9 грудня. Зайшовши в World of Tanks, гравці виявлять, що їх ангари перебралися з лісової галявини в зимове гірське містечко. Крім того геймери знайдуть під ялинкою свій перший подарунок — німецьку преміум ПТ-САУ IV рівня Pz. Sfl. IC зі 100% -м екіпажем і слотом в Ангарі.

Спеціальним гостем в рамках заходу буде Чак Норріс, який приготував для гравців завдання і спеціальний сюрприз. Кожен день Норріс видаватиме складні бойові завдання. За їх виконання "танкісти" отримуватимуть відповідні нагороди.

Довгоочікувані знижки на покупку досліджуваної техніки також повернуться. Вони будуть відкриватися поступово по мірі виконання завдань. Перша знижка на покупку досліджуваної техніки II рівня буде доступна після успішного виконання двох завдань.

Той, хто виконає більшу частину завдань від Чака Норріса, зможе завербувати його, як командира екіпажу. Персонаж отримує відразу три вміння: "Шосте чуття", "Ремонт", "Бойове братство", а на додачу до цього один вільний слот.

Отримуючи досвід і заробляючи "Малі коробки", геймери будуть відкривати прикраси для міста, які прикрасять святкову атмосферу: чим яскравіше і веселіше виглядає Ангар, тим вище буде атмосфера. Коли вона виросте до IV рівня, перша снігуронька прийде в ваш Ангар. По мірі збільшення Новорічної атмосфери, до неї приєднаються ще три снігуроньки, і "танкісти" отримуватимуть від однієї з них кожен день по одному подарунку.

Новорічний захід у World of Tanks буде тривати до 11 січня 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", World of Tanks Blitz отримала велике оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини