Головна Новини HI-tech ігри У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії
commentss НОВИНИ Всі новини

У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії

EA відзначає 22 дня з дня виходу своєї FIFA 22

23 жовтня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні компанія Electronic Arts Inc. (EA) відзначає 22 дні з моменту виходу FIFA 22. У цьому році в нову частину знаменитої серії футбольних ігор вже зіграли жителі 200 країн по всьому світу, провівши 2,1 млрд матчів за весь час і по 89 млн матчів в середньому за день. В цілому користувачі перебували в грі вже понад 46 трлн хвилин, що еквівалентно 87,8 млн років безперервної гри, і забили 5 млрд голів.

У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії

FIFA 22. Фото: EA

У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії - фото 2

У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії - фото 3

Понад 17 000 гравців, 700 команд, 90 стадіонів і 30 ліг: FIFA 22 — це гра, в якій гравці зможуть взяти участь в таких знакових турнірах і лігах, як "Ліга Чемпіонів УЄФА", "Ліга Європи УЄФА", нова "Ліга конференцій УЄФА", "КОНМЕБОЛ Кубок Лібертадорес", "Американський кубок КОНМЕБОЛ", "Англійська Прем'єр-ліга","Бундесліга", "Ла Ліга".

У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії - фото 4

"Розвиток нашої глобальної платформи триває безпрецедентними темпами, а фантастична спільнота гравців вражає, як ніколи раніше. Ми не збираємося зупинятися, і продовжимо дарувати найреалістичніший футбольний досвід шанувальникам цього спорту по всьому світу. Завдяки сотням партнерських ліцензій, включаючи "Англійську Прем'єр-лігу", "Бундеслігу", "Ла Лігу", "Лігу Чемпіонів УЄФА", "КОНМЕБОЛ Кубок Лібертадорес", у нас є унікальна можливість створювати саму автентичну у світі інтерактивну футбольну платформу, яка дозволяє 150 мільйонам гравців по всьому світу бути ближче до улюблених ліг, клубів та гравців ", — Девід Джексон, віцепрезидент бренду EA Sports FIFA.

2,1 мільйона гравців вже створили 3,1 мільйона власних клубів за допомогою функції "Створення клубу" в режимі FIFA 22.

У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії - фото 5

У режимі "Клуби Профі" користувачі зіграли понад 57,7 мільйона матчів і створили понад 326 тисяч жіночих аватарів.

У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії - фото 6

У режимі VOLTA FOOTBALL гравці створили 1,5 мільйона персоналізованих аватарів і провели понад 21 мільйонів матчів. Понад 11,2 мільйона користувачів взяли участь в аркадних іграх для складів.

У FIFA 22 вже встигли зіграти жителі більш ніж 200 країн світу: рекордна статистика за всю історію серії - фото 7

FIFA 22 вийшла 1 жовтня 2021 року. Технологія нового покоління HyperMotion перетворила ігровий процес на платформах PlayStation5, Xbox Series X | S і Stadia. Глибокі зміни і нововведення торкнулися всі режими гри, включаючи аркадні турніри VOLTA FOOTBALL і "Героїв FUT" в FIFA Ultimate Team.

FIFA 22 розроблена студіями EA Vancouver і EA Romania і вже доступна по всьому світу на ігрових консолях PlayStation 5, Xbox Series X | S, на ПК в цифрових магазинах Origin і Steam, в Stadia, на PlayStation 4 і Xbox One. Видання FIFA 22 Legacy Edition буде доступно на портативної консолі Nintendo Switch.

Для довідки: Electronic Arts (ЕА) розробляє і випускає гри, ігрові матеріали і мережеві сервіси для підключених до інтернету ігрових систем, мобільних пристроїв і ПК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ea.com/ru-ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини