Головна Новини HI-tech ігри Творці For Honor представили трейлер нового сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Творці For Honor представили трейлер нового сезону

Ubisoft представили перший сюжетний трейлер нового сезону For Honor, гра буде доступна на нових ігрових консолях

7 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:








10 грудня розпочнеться новий сезон в середньовічному мультиплеєрному бойовику For Honor. Раніше був випущений трейлер, присвячений Грифону — 29-му бійцеві гри, озброєного дворучною сокирою. І ось розробники з Ubisoft представили перший сюжетний трейлер.

Творці For Honor представили трейлер нового сезону

ФОТО: IGN.com

На відео показаний непростий шлях Грифона через всі основні фракції гри, а на задньому плані чути його слова, адресовані бажаючим протистояти Ордену Горкоса: "Хтось думає, що вони борються заради влади або справедливості або навіть миру. Але правда в тому, що це просто красиві слова, за які не варто вмирати. Я? Я просто радий, що все ще можу боротися і дихати. Але і тут пощастило набагато менше. Якщо вам здається, що в цьому хаосі вас ніхто не чує, або ви більше не можете терпіти цей біль, або якщо я вас раніше підводив, то я скажу так: я знову тут, щоб все робити правильно. Я буду боротися до смерті і буду боротися за тебе".

Хоча Орден Горкоса все ще сильний, битва ще не остаточно програна: коли Грифон приєднається до альянсу, фракції отримають шанс перемогти і зупинити поширення порчі.


Ubisoft ще не розкрила контент і функції, які будуть включені в Mayhem. Однак уже відомо, що оновлення додасть нові функції в гру на консолях наступного покоління: PS5, Xbox Series X і Series S. Крім 60 кадрів / с, слід очікувати наступних функцій: поліпшені відображення на воді; підвищена промальовка деталей на відстані; більш високий дозвіл тіней; поліпшена фільтрація текстур; дозвіл 4K (Xbox Series X, PS5) або 1080p (Xbox Series S).

Нагадаємо, що For Honor було випущено 14 лютого 2017 року на ПК (тепер доступна в Steam, Uplay і Epic Games Store), PlayStation 4 і Xbox One.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра For Honor поповниться новими потужними бійцями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини