Головна Новини HI-tech ігри Такого ніхто не очікував: в PUBG Mobile з'явиться цікавий ігровий режим
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого ніхто не очікував: в PUBG Mobile з'явиться цікавий ігровий режим

Головним завданням геймерів стане збір зброї та екіпірування, які можна буде продати на "Чорному ринку"

11 листопада 2020, 18:48
Поділіться публікацією:

Компанія PUBG Corp. запустила новий кросовер в мобільній версії гри PUBG. Цього разу королівська битва зіткнеться із всесвітом Metro Exodus.

Такого ніхто не очікував: в PUBG Mobile з'явиться цікавий ігровий режим

Metro Royale отримає режим Metro Royale

В результаті старту колаборації в грі з'явився режим під назвою Metro Royale. Він не схожий на класичний і дає можливість геймерам переслідувати зовсім інші цілі.

Створивши Metro Royale, геймерів запустять на нову підготовлену для "івенту" карту, на якій бійці будуть досліджувати місцевість, а також протистояти бандитам і монстрам. Головна мета — збирати припаси, зброю та екіпірування, а після цього живим покинути небезпечну зону. Зрозуміло, награбоване потрібно виносити з собою.

Перед початком кожного бою Metro Royale геймери комплектують бійця зброєю, бронею і припасами, з якими і вирушають в похід. Знайдене екіпірування дозволить зробити бійця більш потужним, щоб в наступному раунді дістати більш цінні нагороди.

Крім монстрів і бандитів під управлінням штучного інтелекту, на карту висаджуються і реальні гравці, що має привести до запеклих боїв за екіпірування. Крім того, розробники ввели і "Чорний ринок", на якому геймери зможуть продавати награбоване і купувати більш дороге екіпірування.

Як повідомляло видання "Коментарі", користувачі Google Stadia отримають цікаву функцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини