Головна Новини HI-tech ігри США наклали рекордний штраф на гіганта індустрії. Які причини
commentss НОВИНИ Всі новини

США наклали рекордний штраф на гіганта індустрії. Які причини

Федеральна торгова комісія США наклала рекордний штраф на гіганта індустрії відеоігор Epic Games через недотримання правил.

20 грудня 2022, 20:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Понад пів мільярда доларів має виплатити китайська компанія Epic Games, яка створила гру Fortnite, через недостатню безпеку та незаконну практику повернення коштів. Гігант індустрії погодився з накладеними санкціями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNBC.

США наклали рекордний штраф на гіганта індустрії. Які причини

Китайська компанія відеоігор отримала рекордний штраф. Фото з відкритих джерел

Загальний штраф Федеральної торгової комісії США складає 520 млн доларів, що є рекордом за свою історію комісії. Штраф розділений на дві частини.

Перша частина штрафу для Epic Games стосується інтуїтивно не зрозумілій системі управління під час якої можна випадково зробити покупку, таким чином гравці могли втрати сотні мільйонів доларів. Тому американське агентство наклало заборону на Epic стягувати плату з гравців без їх згоди.

Цікаво, що Федеральна торгова комісія вважає, що розробники Fortnite мали ускладнити жертвам процес повернення коштів, навіть погрожуючи їм довічною забороною. За такі порушення Epic Games мають заплатити 245 млн доларів.

Другий штраф на суму у 275 млн доларів китайському гіганту індустрії відеоігор доведеться заплатити за порушення COPPA (Закону про захист конфіденційності дітей в Інтернеті). В Epic Games знали, що в їх гру грають люди віком до 13 років і нічого не робили, щоб захистити їх від шкідливих ситуацій. Налаштування конфіденційності за замовчуванням у Fortnite дозволили грі збирати дані користувачів віком до 13 років і дозволяти їм використовувати текстовий і голосовий чат.

Epic Games погодилась на умови Федеральної торгової комісії США та виплатить рекордний штраф у 520 млн доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 10 кращих відеоігор за 2022 рік.

Також "Коментарі" писали про компанію Google, яка виключила Росію зі свого проєкту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

0000

20 грудня 2022, 21:33

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ----- https://min.lc/pisy


Новини