Головна Новини HI-tech ігри Sony поділилася своїм баченням успіху нової ігрової консолі
commentss НОВИНИ Всі новини

Sony поділилася своїм баченням успіху нової ігрової консолі

Кількість проданих консолей PlayStation 5 повинна перевищити число реалізованих PlayStation 4

6 жовтня 2020, 17:56
Поділіться публікацією:

Компанія Sony надає все більше інформації про нову ігрову консоль PlayStation 5. Крім того, були відкриті попередні замовлення. Наскільки затребуваною буде консоль поки неясно, але ось глава Sony Interactive Entertainment Джим Райан налаштований оптимістично і впевнений у високому попиті. Про це повідомляє gagadget.

Sony поділилася своїм баченням успіху нової ігрової консолі

PlayStation 5 поб'є рекорд попередньої консолі

В інтерв'ю для Naver (via VGC), бос SIE заявив, що продажі PlayStation 5 за перший фінансовий рік будуть вищі, ніж у консолі нинішнього покоління PlayStation 4. Sony закриває фінансовий рік кожного 31 березня. Продажі PS4 почалися в листопаді 2013 року, а до 6 квітня 2014 року консоль розійшлася тиражем в 7 мільйонів пристроїв. Виходить, що до квітня 2021 року PlayStation 5 повинна буде побити цей рекорд.

Якщо взяти до уваги, що деякі магазини вже повідомляють про брак приставок для покриття всіх попередніх замовлень, Sony все може вдатися. До того ж, за повідомленнями надійних джерел, до кінця наступного фінансового року компанія планує випустити з конвеєра 10 мільйонів ігрових консолей PlayStation 5.

У свою чергу Microsoft повідомляє про рекордні передзамовлення Xbox Series X і Series S. Конкретних цифр поки не відомо, але глава підрозділу Xbox Филл Спенсер ще взимку заявив про свою впевненість в обраній стратегії компанії. З урахуванням попередніх замовлень і покупки Bethesda це почуття, швидше за все, тільки посилилося.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony оголосила ціни на Playstation 5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини