Головна Новини HI-tech ігри Слід у слід за Microsoft: Amazon створює власний ігровий сервіс
commentss НОВИНИ Всі новини

Слід у слід за Microsoft: Amazon створює власний ігровий сервіс

Amazon має намір стати серйозним конкурентом на ринку хмарних ігор

25 вересня 2020, 18:14
Поділіться публікацією:

Amazon робить ривок на конкурентний ринок хмарних ігор. Технологічний гігант оголосив у четвер про свій хмарний ігровий сервіс під назвою Luna. Компанія обіцяє дозволити гравцям насолоджуватися консольними відеоіграми на таких пристроях, як Fire TV, без завантаження або значних оновлень. Про це повідомляє видання USA Today.

Слід у слід за Microsoft: Amazon створює власний ігровий сервіс

Послуга буде коштувати 5,99 долара в місяць, а контролер Luna, схожий на ті, які використовуються для консолей, таких як PlayStation і Xbox, буде продаватися за 49,99 долара. Гравці можуть попросити запрошення приєднатися до Luna, яке буде доступне на Fire TV, ПК, Mac, веб-додатках для iPhone і iPad і скоро з'явиться на Android.

Будь-який контролер Bluetooth буде працювати з цією службою, але, за словами Марка Вітта, віце-президента Amazon Entertainment Devices and Services, компанія впевнена, що її контролер принесе більше радості гравцям. Вітт зазначає, що геймерам не потрібно турбуватися про те, щоб підключити його до Bluetooth і перемикати екрани.

Amazon заявляє, що почне приймати гравців в жовтні. Сервіс буде включати в себе кілька ігор, в тому числі Resident Evil 7, Grid і Brothers: A Tale of Two Sons. Amazon обіцяє, що з часом буде додано більше найменувань.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon представила дрон для охорони будинків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини