Головна Новини HI-tech ігри Сідлай монстра і знищуй все навколо: що пропонують оновлення Monster Hunter Rise
commentss НОВИНИ Всі новини

Сідлай монстра і знищуй все навколо: що пропонують оновлення Monster Hunter Rise

Нові подробиці про гру Monster Hunter Rise стали відомі під час спеціального заходу

7 січня 2021, 23:33
Поділіться публікацією:

Компанія Capcom провела чергову презентацію гри Monster Hunter Rise, в рамках якої розкрила нові подробиці про неї.

Сідлай монстра і знищуй все навколо: що пропонують оновлення Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise отримала нові оновлення

У геймплейному ролику розробники показали, що гравці Monster Hunter Rise отримають можливість брати під контроль диких монстрів. Завдяки спеціальному пристрою і разблокованій здатності, мисливці зможуть їздити на химерах верхи, а також влаштовувати битви з іншими монстрами.

Геймери також зможуть поборотися з монстрами на новій локації. В Monster Hunter Rise з'явиться засніжений регіон "Морозні острова" (Frost Islands, — англ.), а також химери Goss Harag, Barioth, Khezu, Great Baggi, Lagombi і Tigrex.

Вийде Monster Hunter Rise вже 26 березня на Nintendo Switch, але випробувати гру дадуть задовго до релізу. Завтра Capcom випустить демо-версію з парою навчальних квестів, четвіркою завдань на локації "Руїни святилища", а також можливістю проходження в онлайн-кооперативі. До того ж гравці отримають 14 видів зброї. На заході Capcom також показала новий геймплейний трейлер Monster Hunter Rise.

Як повідомляло видання "Коментарі", власники електромобілів Tesla зіграють в улюблену гру Ілона Маска. Автомобілі Tesla отримали нове оновлення ПЗ. Крім інших поліпшень, патч 2020.48.25 розширив бібліотеку Tesla Arcade улюбленими іграми самого Ілона Маска. Як пише видання Tesmanian, в сервісі з'явилася The Battle of Polytopia — 4 на 4 стратегія, де геймерам потрібно взяти під контроль плем'я і привести його до процвітання. Грати можна як проти штучного інтелекту, так і проти реальних опонентів за одним пристроєм або онлайн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини