Головна Новини HI-tech ігри Шведська студія представить нову гру з полчищами демонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Шведська студія представить нову гру з полчищами демонів

Головному герою доведеться спуститися в Пекло і зійтися в битві із його мешканцями

11 червня 2020, 18:24 comments1070
Поділіться публікацією:

Шведська незалежна студія The Outsiders анонсувала гру Metal: Hellsinger, яка є ритм-шутером і в плані стилю нагадує Doom.

Шведська студія представить нову гру з полчищами демонів

Щось спільне з Doom ця гра дійсно має. Геймеру доведеться спуститися в Пекло і знищити величезну кількість демонів. При цьому буде грати важкий саундтрек. Особливість Metal: Hellsinger в тому, що стріляти і рубати голови необхідно в такт пісні. Руйнівність атаки залежить від того, наскільки сильно гравець потрапляє в ритм.

Сюжет розробники описують наступним чином: "Головний герой — це одержимий жагою помсти напівлюдина-полудемон. Битися і проливати кров доведеться в самих моторошних куточках Пекла". Крім того, коли гравець здолає всі полчища демонів, йому доведеться битися з головним босом гри — Червоним Суддею.

Слід зазначити, що музика в грі Metal: Hellsinger написана справжніми легендами. У її створенні брали участь Метт Хіфі з Trivium, Мікаель Станне з Dark Tranquillity, Бьорн Стрідом з Soilwork і Алісса Уайт-Віч з Arch Enemy.

Розробники The Outsiders мають намір випустити Metal: Hellsinger в 2021 році на PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X і PC. Також проект можна додати в "Список бажаного" на Steam.

Як повідомляло видання "Коментарі", в базі даних PlayStation Store знайшли продовження популярної ігрової серії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини