Головна Новини HI-tech ігри SEGA має намір перезапустити легендарний файтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

SEGA має намір перезапустити легендарний файтинг

Virtua Fighter не мала нових випусків вже багато років

28 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Virtua Fighter — це назва, яка добре відома в світі файтинга. Незважаючи на це серія не отримувала великих нових випусків вже багато років. Схоже, що тепер це зміниться, тому що компанія SEGA оголосила, що Virtua Fighter повертається в більшому масштабі, ніж просто копії міні-консолі SEGA від Figma. Про це повідомляє Game Rant.

SEGA має намір перезапустити легендарний файтинг

У цьому році на Tokyo Game Show видавець представив новий проект Virtua Fighter з упором на кіберспорт. Це було зроблено за допомогою нового трейлера і повідомлення в Твіттері.

"Золотий стандарт ігор нарешті повернувся в кіберспорт! Анонсуємо кіберспортивний проект Virtua Fighter X! Virtua Fighter, перша в світі тривимірна гра-файтинг 1993 року, буде перезавантажена в Японії в честь 60-річчя SEGA. Cлідкуйте за новинами про це!"

Тим часом, в самому трейлері просто представлені різні ролики гравців, які змагаються на турнірах, за якими слідує короткий огляд нового рендеру талісмана серіалу Акіри Юкі. Можна припустити, що йдеться про абсолютно нову гру Virtua Fighter, можливо, навіть довгоочікувану Virtua Fighter 6, але прямо зараз SEGA повідомляє вельми розпливчату інформацію, тому ще невідомо, як саме цей кіберспортивний проект буде перезавантажувати Virtua Fighter.

Як би там не було, будь-яка нова Virtua Fighter буде вітатися фанатами, які хочуть, щоб гру було перезапущено. Оскільки з моменту виходу останньої версії Virtua Fighter 5 пройшло вісім років, можна з упевненістю сказати, що вони чекали досить довго.

Як повідомляло видання "Коментарі", з'явивсяперший геймплей ремейка гри Demon's Souls.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини