Головна Новини HI-tech ігри З'явився перший геймплей ремейка гри Demon's Souls
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився перший геймплей ремейка гри Demon's Souls

Гра Demon's Souls отримала оновлення, але оточення і вороги не сильно змінилися

17 вересня 2020, 18:17
Поділіться публікацією:








На минулому заході PlayStation Showcase компанія Sony продемонструвала геймплей ремейка гри Demon's Souls для PlayStation 5. Про це повідомляє gagadget.

З'явився перший геймплей ремейка гри Demon's Souls

Геймери побачили локацію в Болетарії. Незважаючи на покращену графіку звуки і анімації, оточення залишилося впізнаваним, як і канонічні вороги. Під час короткого ролика головний герой воскресає з мертвих, знищує групу лицарів і нежиті, а також розводить багаття. Закінчився геймплейний ролик трагічно — шукач пригод загинув в битві з першим же босом, а на екрані з'явилася культова "You Died".

Особисто вмирати і запалювати вогнища в рімейку Demon's Souls стане можливим вже в листопаді 2020 року. Гра вийде одночасно з PlayStation 5, а також може потрапити на персональні комп'ютери.

Побоювання з'явилися після того, як в оригінальному трейлері Demon's Souls Sony вказала, що гра є тимчасовим ексклюзивом і також буде доступна на комп'ютерах. Так чи інакше, після трансляції компанія "перезалила" ролик вже без інформації про вихід проекту на інших платформах.


Як повідомляло видання "Коментарі", гра Sekiro: Shadows Die Twice переживе чергові оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини