Головна Новини HI-tech ігри Розробники назвали дату виходу гри Assassin's Creed Valhalla
commentss НОВИНИ Всі новини

Розробники назвали дату виходу гри Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla вийде одночасно з ігровими консолями Microsoft

11 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:
Варто було компанії Microsoft розкрити дату виходу ігрової консолі Xbox Series X, Ubisoft прийняла рішення оголосити, коли ж геймери отримають можливість зіграти в Assassin's Creed Valhalla. Про це повідомляє видання gagadget.
Гра потрапляє в стартову лінійку проектів Xbox Series X і Series S, і вийде одночасно з консолями 10 листопада. В день релізу Valhalla також буде доступна на PlayStation 4, Xbox One і персональних комп'ютерах, а версія для PlayStation 5 з'явиться з релізом приставки.
"Ми раді повідомити, що гравці зможуть зіграти в Assassin's Creed Valhalla раніше, ніж планувалося! Нам не терпиться побачити появу ігрового світу, над яким ми працювали протягом трьох років, на найрізноманітніших платформах, в тому числі консолях нового покоління — Xbox Series X і S, 10 листопада", — каже продюсер Assassin's Creed Valhalla Жюльєн Лаферьер.
Краща консольна версія поки буде на Xbox Series X, де Assassin's Creed Valhalla запускається в 4K і 60 FPS. Крім того проект підтримує технологію Smart Delivery: купивши версію для Xbox One гру можна буде запустити на Xbox Series X або Xbox Series S.

Розробники назвали дату виходу гри Assassin's Creed Valhalla



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини