Головна Новини HI-tech ігри Rockstar планує надати більше контенту для популярної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Rockstar планує надати більше контенту для популярної гри

Оновлення GTA Online буде включати в себе пограбування банку на екзотичному острові

23 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія Rockstar планує випускати більше контенту для одиночного проходження в грі GTA Online.

Rockstar планує надати більше контенту для популярної гри

ФОТО: Ігроманія

У грудні фанати GTA Online отримали оновлення The Cayo Perico Heist, яке включало пограбуванням на новому екзотичному острові. Все ж головною особливістю цієї активності стала можливість провернути грабіж як в кооперативі, так і в одиночній грі.

В інтерв'ю для GQ директор по дизайну Rockstar North Скотт Бутчард повідомив, що розробники давно думали зробити гру більш гостинною по відношенню до одиночних геймерів, і вирішили втілити ідею в новому оновленні.

"Ми хочемо вшанувати команди і геймерів, які хочуть грати в кооперативному режимі. Але в той же час, щоб і поодинокі гравці отримували релевантний досвід. У обох способів є свої переваги. Якщо ви підете на справу один, ви отримаєте 100% частку участі, і вам буде набагато простіше діяти непомітно і планувати, коли ви не на зв'язку. З кількома гравцями ви можете розділитися і зайнятися декількома справами одночасно", — пишуть розробники.

Бутчард додав, що команда планує додати більше елементів для одиночного проходження в майбутніх оновленнях.

Як повідомляло видання "Коментарі", Riot Games представить ММО по League of Legends. Поки що рано називати це анонсом. Грег Стріт, віце-президент Riot Games з розвитку франшиз, який спостерігає за розвитком League of Legends, з'явився в Twitter і опублікував пропозицію про роботу. Стріт повідомив про відкриття вакансій для розробки нового проєкту, зазначивши, що про це фанати Riot просять вже давно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини