Головна Новини HI-tech ігри Riot Games представить МБО по League of Legends: до чого підготуватися геймерам
commentss НОВИНИ Всі новини

Riot Games представить МБО по League of Legends: до чого підготуватися геймерам

Віце-президент Riot Games повідомив цікаві подробиці про розробку нової гри

18 грудня 2020, 19:06
Поділіться публікацією:

Компанія Riot Games збирає команду для розробки нового проекту по всесвіту League of Legends.

Riot Games представить МБО по League of Legends: до чого підготуватися геймерам

ФОТО: OPPO

Поки що рано називати це анонсом. Грег Стріт, віце-президент Riot Games з розвитку франшиз, який слідкує за розвитком League of Legends, з'явився в Twitter і опублікував пропозицію про роботу. Стріт повідомив про відкриття вакансій для розробки нового проекту, зазначивши, що про це фанати Riot просять вже давно.

Власне шанувальники студії і вирішили дізнатися, що ж задумали розробники. Зазвичай, в таких випадках відповідей не буде, але Грег Стріт таки зізнався, що це масова багатокористувацька онлайн-гра (МБО) по всесвіту League of Legends. Ось такий от вийшов незапланований анонс від Riot.

Ймовірно, Riot Games вирішили позбавити гравців будь-якого вільного часу. В рамках франшизи League of Legends вже вийшли автошахи Teamfight Tactics, карткова гра Legends of Runeterra, а на Android і iOS з'явиться MOBA League of Legends Wild Riftю. До всього іншого, Riot працюють над файтингом і "дьяблоїдом", а в 2020 з'явився кіберспортивний шутер Valorant.

Як повідомляло видання "Коментарі", Riot Games працює над створенням файтинга. За 14 років Riot Games порадувала геймерів тільки MOBA-грою League of Legends, але скоро портфоліо компанії поповниться файтингом, чим може злегка потіснити Mortal Combat. Під час турніру Evolution Championship Series Том Кеннон, співробітник Radiant Entertainment, яку автори LoL купили в 2016, оголосив про новий проект. Том визнав, що не вміє тримати все в таємниці, тому зі спокійною душею повідомляє, що Riot Games розробляє файтинг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини