Головна Новини HI-tech ігри Ремастер Mass Effect Trilogy з'явиться на декількох ігрових консолях
commentss НОВИНИ Всі новини

Ремастер Mass Effect Trilogy з'явиться на декількох ігрових консолях

Геймери отримають відразу три ремастера популярної ігрової серії

16 вересня 2020, 18:19
Поділіться публікацією:

Гра Mass Effect Trilogy "засвітилася" на сайті португальського ігрового магазину. У зв'язку з цим розробникам з компанії Electronic Arts доведеться в найкоротші терміни надати всю можливу інформацію про новий продукт. Про це повідомляє видання gagadget.

Ремастер Mass Effect Trilogy з'явиться на декількох ігрових консолях

Ще влітку по Мережі ходили чутки про перевидання ігрової серії Mass Effect. Першим про збірку Mass Effect повідомив редактор VentureBeat Джефф Грабб, написавши, що гравці отримають HD-ремастери перших трьох ігор серії.

Тепер же видання Mass Effect Trilogy Remastered з'явилися на сайті португальського ігрового магазину. Якщо вірити опублікованим сторінок проект з'явиться на таких ігровіх консолях, як PlayStation 4, Xbox One і навіть Nintendo Switch. Раніше Грабб повідомляв, що консоль "великої N" може не отримати HD-ремейк або ж він вийде із запізненням.

На даний момент опису на сторінках Mass Effect Trilogy Remastered немає, а в якості дати релізу вказаний жовтень 2020 року. Про цю дату раніше говорив Джефф Грабб. Інсайдер Nibel також звернув увагу, що на коробках використовується не новий логотип, а старий — зі збірки Mass Effect для Xbox 360. Тому опубліковані видання можуть бути лише заглушкою на випадок анонса. Як би там не було, відразу ж після розголосу магазин видалив сторінку.

Як повідомляло видання "Коментарі", розробники назвали дату виходу гри Assassin's Creed Valhalla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини