Головна Новини HI-tech ігри PUBG Mobile провела найбільше блокування гравців: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

PUBG Mobile провела найбільше блокування гравців: що відбувається

У заблокованих гравців не буде можливості оновити свій аккаунт

21 січня 2021, 14:34 comments2019
Поділіться публікацією:

Популярна багатокористувацька гра PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) зіткнулася з серйозною проблемою — обманом. Суть полягає в тому, що хакери продовжують винаходити нові способи використання для створення чітів і таким чином перемагати інших гравців в нечесному бою. Однак Tencent продовжує переслідувати шахраїв.

PUBG Mobile провела найбільше блокування гравців: що відбувається

PUBG Mobile заблокував чітерів

У своєму останньому звіті по боротьбі з шахрайством за період з 8 по 14 січня 2021 року технічний гігант натякнув, що в цілому 1 217 342 облікових записи були назавжди заблоковані протягом зазначеного періоду за використання зломів і чітів. Близько 48 відсотків цих хакерів були забанені за використання хаків з автоматичним прицілюванням або зміною моделей своїх персонажів. Двадцять два відсотки хакерів були забанені за використання рентгенівського зору, 12 відсотків — за злом швидкості та сім відсотків — за зміну площі ушкоджень.

У звіті також показано, в яких рангах перебували хакери, коли їх забанили. Цей розподіл виглядає наступним чином: бронза: 38 відсотків, срібло: 11 відсотків, золото: дев'ять відсотків, платина: 11 відсотків, алмаз: 12 відсотків, корона: 10 відсотків, "Туз": шість відсотків і "Завойовник": три відсотки.

Минулого тижня Tencent також випустила патч 1.2 для PUBG Mobile, в якому були представлені новий режим, зброя і багато іншого. 17-й сезон PUBG Mobile також не за горами. Він називається "Сила рун" і стартує 19 січня. Як завжди, разом з сезоном вийде новий абонемент Royale Pass, в якому будуть нові скіни, емоції та багато іншого.

Як повідомляло видання "Коментарі", в PUBG Mobile з'явиться цікавий ігровий режим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини