Головна Новини HI-tech ігри Персонажі гри Destiny 2 отримають нову суперздатність
commentss НОВИНИ Всі новини

Персонажі гри Destiny 2 отримають нову суперздатність

У грі Destiny 2 з'явиться нова суперздатність, але кожен персонаж буде використовувати її по своєму

24 липня 2020, 18:08 comments1156
Поділіться публікацією:








Після виходу доповнення Light Beyond в грі Destiny 2 з'явиться нова унікальна здатність, яка називатиметься Стазис. Розробники з компанії Bungie розповіли, в чому полягає головна родзинка нової здібності. Про це повідомляє gagadget.

Персонажі гри Destiny 2 отримають нову суперздатність

Варлоки, мисливці і титани будуть використовувати Стазис в різноманітній манері — одні заморожують своїх ворогів, інші наносять удари по всій локації, а хтось воліє створювати платформи і стіни. Таким чином здатність урізноманітнює не тільки битви, але і секції з платформингом, які часто можна побачити в підземеллях і на рейдах Destiny 2.

Стазис стане в один ряд з сонячними, електричними і порожнечними здібностями, тому геймери отримають нові ультимативні атаки.

"Крім енергії Блискавки, Сонця і Порожнечі, Вартові озброяться новою темною стихією, щоб перехопити ініціативу в битві з допомогою епічних суперздатностей. Титани, варлоки і мисливці зможуть сповільнювати рухи ворогів за допомогою полів Стазису, обволікати противника темною силою, щоб потім розбити його вщент", — повідомили розробники гри.

Вийде Destiny 2 Light Beyond 10 листопада 2020 року на ігрових консолях PlayStation 4, Xbox One і PC. До того ж, з вересня Destiny 2 буде доступна в сервісі по підписці Xbox Game Pass.


Як повідомляло видання "Коментарі", студія Team Reptile готує гру про скейтерах-хуліганів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини