Головна Новини HI-tech ігри Оновлення та подарунки геймерам: як Blizzard відзначає день народження відомої космічної стратегії
commentss НОВИНИ Всі новини

Оновлення та подарунки геймерам: як Blizzard відзначає день народження відомої космічної стратегії

StarCraft II дожила до ювілейного дня народження і отримала цілий ряд корисних функцій і оновлень

29 липня 2020, 02:20
Поділіться публікацією:

StarCraft II дожила до ювілейного десятого дня народження, в честь якого Blizzard вирішила випустити велике оновлення для всіх компонентів гри. Про це повідомляє gagadget.

Оновлення та подарунки геймерам: як Blizzard відзначає день народження відомої космічної стратегії

Всі місії, включаючи завдання доповнення Nova Covert Ops, отримали нові досягнення. Геймери, які виконають всі "ачівкі" коментатора отримають Стоуна.

Редактор StarCraft II також отримав кілька нововведень. У довгому списку нововведень знайшлося місце можливостям, на кшталт Редактора даних, Акумулятора, Реакцій на рівні гравця і так далі. Модоробам радимо ознайомитися з повним списком.

В "Ігротеці" з'явилася окрема вкладка для користувацьких кампаній, які тепер підтримують перехід з однієї карти на іншу в сюжетних завданнях. У розділі також з'явилися кампанії, які раніше були доступні тільки в оффлайн-режимі. До того ж модороби тепер зможуть створювати пригоди з кооперативом.

Кооперативний режим обзавівся системою "Таланти авторитету". Як тільки гравець прокачує командира до максимального рівня, то можете скинути прокачування і набирати прогрес заново. Кожен цикл дають талант авторитету.

З інших поліпшень варто відзначити таймер до початку бою, так що тепер партія не буде починатися відразу після завантаження. В розділі "Своя гра" тепер дають вибрати сервер, що стане в нагоді організаторам турнірів.

Blizzard також буде дарувати коментатора White-Ra за вхід в StarCraft II з 27 липня по 10 серпня. Розробники також вирішили опублікувати цикл розповідей про кожну представлену в грі расу. До всього StarCraft II можна придбати зі знижкою.

Як повідомляло видання "Коментарі", персонажі гри Destiny 2 отримають нову суперздатність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини