Головна Новини HI-tech ігри Офіційний блог PlayStation оголосив про нові безкоштовні ігри
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційний блог PlayStation оголосив про нові безкоштовні ігри

Поки не стартувала нова роздача, геймери можуть забрати безкоштовні ігри серпня

27 серпня 2020, 18:36 comments1199
Поділіться публікацією:

Офіційний блог PlayStation повідомив про нову добірку безкоштовних ігор, які можуть дістати передплатники сервісу PlayStation Plus. У вересні власники ігрових консолей PlayStation 4 отримають Street Fighter 5 і PUBG: PlayerUnknown's Battlegrounds. Про це повідомляє gagadget.

Офіційний блог PlayStation оголосив про нові безкоштовні ігри

Обидві гри добре відомі широкому загалу, але нагадаємо, що PUBG — це королівська битва, де сотня гравців десантується на великій мапі і б'ється між собою. Непередбачуваність кожен матч отримує за рахунок мінливості траєкторії висадки, необхідності з нуля одягати і озброювати свого бійця, а також через інших гравців.

Що стосується Street Fighter 5, то це файтинг, де геймери борються один на один. Проект вийшов давно, але Capcom не припиняє його підтримку. Крім того, розробники недавно анонсували оновлення до 2021 року. Capcom планує додати нових бійців, карти, костюми і поліпшити баланс. Тому гра обіцяє бути цікавою.

Офіційний блог PlayStation оголосив про нові безкоштовні ігри - фото 2

Street Fighter 5 і PUBG: PlayerUnknown's Battlegrounds стануть доступні вже з початком навчального року, 1 вересня, для користувачів PlayStation Plus на PS4. До того часу ще залишається шанс забрати Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered і Fall Guys: Ultimate Knockout.

Як повідомляло видання "Коментарі", PlayStation 5 може виявитися найважчою ігровою приставкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини