Головна Новини HI-tech ігри Нова гра Call of Duty стала жертвою великого витоку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова гра Call of Duty стала жертвою великого витоку

Геймерам доведеться протистояти лиходієві, який намагається дестабілізувати ситуацію в світі

25 серпня 2020, 18:02
Поділіться публікацією:

Компанія Activision ще не повідомила ніяких подробиць про Call of Duty Black Ops Cold War, але датамайнери все зробили самі. Про це повідомляє gagadget.

Нова гра Call of Duty стала жертвою великого витоку

Портал COD Tracker знайшов опис нової Black Ops, в якому повідомляється, що на гравців чекає пряме продовження першої гри підсерії. Події відбуватимуться на початку 1980-х, а гравців закинуть в Східний Берлін, В'єтнам, Туреччину, Радянський КДБ та інші знамениті локації.

"Будучи елітним оперативником, ви підете по сліду похмурої фігури на ім'я Персей, чия місія — дестабілізувати глобальний баланс сил і змінити хід історії", — йдеться в описі. Разом із сюжетною кампанією Cold War отримає класичні для підсерії режим "Зомбі" і мультиплеєр.

COD Tracker також отримала інформацію про Ultimate-видання гри, яке включає: cаму Call of Duty: Black Ops Cold War для поточного і наступного покоління консолей; три види оперативників; три види для транспорту; три креслення зброї.

Кожен, хто зробить попереднє замовлення, отримає ранній доступ до відкритого бета-тестування, а також оперативника Френка Вудса, якого можна використовувати в мультиплеєрі Call of Duty: Modern Warfare і Warzone.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Halo Infinite отримає безкоштовний мультиплеєр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини