Головна Новини HI-tech ігри Можна розігріти курячі крильця: відома мережа ресторанів представила власну ігрову консоль
commentss НОВИНИ Всі новини

Можна розігріти курячі крильця: відома мережа ресторанів представила власну ігрову консоль

Невідомо, чи буде KFConsole масовим продуктом або матиме обмежений випуск

23 грудня 2020, 16:37
Поділіться публікацією:

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC випустила потужну KFConsole. Про це було оголошено в повідомленні, опублікованому на сайті виробника пристрою — Cooler Master.

Можна розігріти курячі крильця: відома мережа ресторанів представила власну ігрову консоль

ФОТО: Toms Hardware

В основі KFConsole лежить модуль Intel NUC 9 Extreme з процесором Core i9-9980HK, штатна частота становить 2,4 ГГц, а в режимі Turbo Boost досягає 5 ГГц. В анонсі буде використовуватися графічний процесор на основі архітектури Turing, оскільки NVIDIA відмовилася від роз'єму DVI у своїй новій відеокарті Ampere. Для зберігання даних були обрані два твердотільних накопичувача Seagate BarraCuda загальною місткістю 2 ТБ.

KFConsole підтримує максимальну частоту оновлення монітора 240 Гц і трасування променів. Вона також підтримує роздільну здатність до 4K і працює з пристроями віртуальної реальності. У конструкції корпуса також передбачений спеціальний піддон, який дозволить розігріти курячі крильця теплом, виділеним компонентами консолі.

Скільки буде коштувати KFConsole і коли вона буде доступна на цей момент невідомо. В оголошенні не уточнюється, чи буде пристрій масовим продуктом, чи обмеженим випуском для маркетингових цілей.

Як повідомляло видання "Коментарі", ігрова консоль записує переможні крики геймерів. PlayStation 4 робить скріншот кожен раз, коли геймер досягає успіху. PlayStation 5 переплюнула свою попередницю і здатна записувати короткий ролик, який змусить засміятися або почервоніти будь-якого гравця.

Як вдалося дізнатися користувачам Reddit, під час отримання трофея PS5 не тільки записує відео, але і захоплює звук з мікрофона. Але для цього потрібно зробити відповідне налаштування. Перші власники консолі дізналися про функції абсолютно випадково, під час перегляду повторів своїх перемог над босами в грі Demon's Souls.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини