Головна Новини HI-tech ігри Microsoft представила бюджетну ігрову консоль
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft представила бюджетну ігрову консоль

Характеристики Xbox Series S розкриті офіційно після двох років чуток

8 вересня 2020, 18:30
Поділіться публікацією:

Перед лицем масштабного витоку Microsoft зважилася офіційно представити ігрову консоль Xbox Series S. Про це повідомляє gagadget.

Microsoft представила бюджетну ігрову консоль

Про бюджетну консоль Microsoft почали ходити чутки два роки тому, а тепер характеристики Xbox Series S розкриті офіційно. Microsoft встановила ціну в 300 доларів, а за повідомленнями Windows Central, приставка стане складовою програми Xbox All Access, яка дає можливість оформити кредит. За 25 доларів на місяць користувач отримує сам Xbox і підписку Xbox Game Pass Ultimate з сотнею ігр та доступом до мультиплееру. У свою чергу Xbox Series X, за словами видання, обійдеться в 500 доларів, а за програмою Xbox All Access буде доступний за 35 доларів в місяць.

Microsoft приховала найважливіші подробиці на майбутнє, але інсайдер WalkingCat показав вирізку, швидше за все, з презентаційного ролика. На відео приставку порівнюють зі старшою Xbox Series X. Варто звернути увагу, що бюджетний Xbox значно менших розмірів. Крім того, форм-фактор і розташування логотипу вказують, що консоль буде використовуватися в горизонтальному положенні.

Також впадає в очі відсутність приводу, але це не єдина спрощення. За повідомленнями The Verge, потужність Series S становить приблизно 4 терафлопса, що навіть менше One X з його 6 терафлопсами. Все ж видання відзначає, що бюджетний Xbox буде більш продуктивним за рахунок SSD і процесора Series X. По суті, консоль зможе запускати гри нового покоління, але без 4К.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft створила нову технологію для боротьби з фейками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини