Головна Новини HI-tech ігри Microsoft підсилює батьківський контроль на своїх ігрових консолях
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft підсилює батьківський контроль на своїх ігрових консолях

Батьки зможуть втрутитися в гру дітей за допомогою смартфона і зупинити її

14 грудня 2020, 19:03
Поділіться публікацією:

Компанія Microsoft додала кілька нових функцій, що дозволяють батькам контролювати, як діти грають на ігрової консолі Xbox. Однією з цих функцій стала можливість зупинити гру дитини на Xbox прямо зі смартфона.

Microsoft підсилює батьківський контроль на своїх ігрових консолях

ФОТО: Pictar.ru

Нова функція "Призупинити екранний час" доступна в оновленому додатку Xbox Family Settings. Як зазначає Microsoft в описі, батьки тепер можуть тимчасово заборонити гру на консолі, навіть якщо дитина ще не досягла свого денного ліміту.

У цьому випадку дитина буде бачити повідомлення про блокування на екрані "Час гри минув", поки батьки не дадуть дозвіл відновити ігровий процес. Коли батьки вирішать скасувати призупинення, ігрові годинник повернуться до вихідної налаштування.

Ще одне нововведення — це нова опція "Попросити купити". Вона уже існує на самій консолі і тепер стала частиною програми Xbox Family Settings, так що всі потенційні покупки можна переглядати на смартфоні. Оновлений додаток Xbox Family Settings доступний для безкоштовного завантаження в Google Play і App Store.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft знову запустила важливі мережеві функції Xbox Live. Компанія відновила можливість користувачів Xbox завантажувати свої власні ігрові картинки і аватари. Ця функція була відключена в березні, оскільки компанія боролася з "рекордними зобов'язаннями" після початку глобальної карантину, обумовленого пандемією коронавірусу.

Майже через десять років після того, як Microsoft представила аватари для Xbox Live, компанія внесла велике оновлення в систему створення віртуальних гравців, щоб зробити її більш різноманітною. Нові категорії предметів зовнішнього вигляду і аксесуарів включають нігті, макіяж, кінцівки, кільця в носі і настрій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини