Головна Новини HI-tech ігри Мандалорець і Кратос: що відомо про нових персонажів Fortnite
commentss НОВИНИ Всі новини

Мандалорець і Кратос: що відомо про нових персонажів Fortnite

Офіційної інформації ще не прозвучало, але схоже Кратос доставить геймерам безліч неприємностей

3 грудня 2020, 19:27
Поділіться публікацією:

У п'ятому сезоні гри Fortnite геймери зустрінуть Мандалорця, але це не єдиний культовий персонаж, якому пощастить взяти участь у королівській битві Epic Games.

Мандалорець і Кратос: що відомо про нових персонажів Fortnite

ФОТО: Ігрозор

Повноцінного анонсу п'ятого сезону Fortnite поки не прозвучало, але витоки говорять про появу Кратоса в Fortnite. Почалося все з публікації офіційного Twitter-аккаунта PlayStation, в якому гравцям повідомили про появу нового героя.

В аудіо повідомленні від Fortnite, повідомляється, що боєць знищив пару богів власними руками в пориві шаленого гніву. Крім того він сам є богом і батьком. Так що у Тора, який прийшов в Fortnite в четвертому сезоні, скоро будуть великі проблеми.

Через деякий час користувачі PlayStation помітили банер з анонсом персонажа для Fortnite. На обкладинці зображений Кратос з перезапуску, але, ймовірно, власники бойового пропуску зможуть вибити і канонічний вигляд. Швидше за все за Кратоса зможуть пограти тільки користувачі PlayStation, але поки неясно, чи доведеться купувати цього бійця окремо.

Як повідомляло видання "Коментарі", користувачі Google Stadia отримають цікаву функцію. Гравці Stadia можуть ділитися іграми з іншими членами своєї сімейної групи Google. Членам сім'ї не знадобиться тарифний план Stadia Pro, щоб грати в ігри, на які ви вийшли за своєю передплатою. Однак, якщо ви скасуєте членство в Stadia Pro, вони також втратять доступ до цих ігор. Якщо рейтинг змісту гри перевищує рівень, схвалений для неї менеджером сімейної групи, учасники контрольованої групи не зможуть грати в цю загальну гру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини