Головна Новини HI-tech ігри Кат-сцени і бандитські поселення: що з'явилося в Diablo 4
commentss НОВИНИ Всі новини

Кат-сцени і бандитські поселення: що з'явилося в Diablo 4

Компанія Blizzard показала геймерам чергові оновлення гри Diablo 4

26 червня 2020, 18:33 comments1237
Поділіться публікацією:

Компанія Blizzard представила черговий звіт, в якому розповіла про розробку гри Diablo 4. Стало більше відомо про нові механіків, які з'являться у продовженні серії.

Кат-сцени і бандитські поселення: що з'явилося в Diablo 4

У рамках спеціального дослідження, компанія провела плейтест, щоб побачити, як гравці взаємодіють з ігровим світом. За результатами виявилось, що більше залишилися задоволені Diablo 4 геймери, які поєднували дослідження світу з проходженням сюжетних завдань.

Blizzard прагне зробити світ Diablo 4 таким, що його хотілося б дослідити. Саме тому і були додані різні активності. Blizzard представила нову механіку. У світі Санктуарію з'являться численні табори розбійників, які будуть скидатися на аванпости в Far Cry і Assassin's Creed. З самого початку їх будуть заселяти ворожими NPC, але після зачистки в них з'являються дружні персонажі.

Також за повідомленнями Blizzard сюжетні місії і підземелля будуть приватны для гравця і його команди. Виконавши ці завдання, гравець повернеться в загальний світ і найімовірніше зустрінеться з іншими геймерами у містах або інших локаціях.

Розробники не залишили без уваги і подачу сюжету. Під час розмови з NPC більше не використовуються діалогові вікна. Камера буде наближатися до персонажів, які спілкуються і виводити субтитри. Герой буде видний з власної екіпіровкою, яку він надів, а також з тими налаштуваннями графіки, які встановив гравець.

Як повідомляло видання "Коментарі", Diablo 4 отримає покращений інтерфейс і армію канібалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини