Головна Новини HI-tech ігри Італійка в 72 роки заснувала свою кіберкоманду - деталі (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійка в 72 роки заснувала свою кіберкоманду - деталі (Відео)

Іспанський політик Селія Вільялобос зібрала власну кіберспортивну команду

25 травня 2021, 11:47
Поділіться публікацією:








Колишня заступниця глави іспанської Народної партії Селія Вільялобос вирішила заснувати власну кіберспортивну команду, яку назвала "Screen Wolves". Про це жінка оголосила у відеоролику на Youtube.

Італійка в 72 роки заснувала свою кіберкоманду - деталі (Відео)

Жінка в 72 роки створила власну кіберкоманду - подробиці. Фото: cybersport.ru

Наразі жінці 72 роки. Проте вона не зраджує своїм захопленням. Ще у 2015-му році Селія Вільялобос покорила пресу, граючи на планшеті під час засідання парламенту. Тоді жінка захоплювалася грою Candy Crush. Вона не відволікалася від справи навіть під час звернення до парламентарів тодішнього прем'єр-міністра Маріано Рахоя.

"Роками я завжди була в центрі уваги. Критика, під'юджування, докори. Усе життя позначене однією подією. Подією, яка майже змусила мене забути, що мені подобається. Та знаєте, що? Цьому настав кінець. Час заявити про себе. Час почати гру", — повідомляє Вільялобос у відео.

Поки про нещодавно створену команду практично нічого не відомо. Селія Вільялобос ще не розкривала членів "Screen Wolves". Також невідомо, в які саме ігри гратимуть учасники кіберспортивної команди.


Нагадаємо, що комп'ютерні віруси стали дуже поширеною проблемою століття технологій. З їх допомогою зловмисники можуть отримати доступ до ваших файлів і особистої інформації. Комп'ютер може почати працювати значно повільніше або навіть вийти з ладу. Однак далеко не кожен користувач може вчасно розпізнати шкідливу програму та усунути її до того, як вона завдасть непоправної шкоди. Експерти дали кілька простих порад, які допоможуть вам бути більш захищеними при роботі з ПК. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини