Головна Новини HI-tech ігри Гра Valorant отримає персонажа, який буде дратувати геймерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Valorant отримає персонажа, який буде дратувати геймерів

Кіллджой буде завдавати шкоди і заморожувати гравців за допомогою дронів

29 липня 2020, 18:01 comments1203
Поділіться публікацією:

Riot поквапилися, і анонсували нового героя для Valorant раніше часу. Розробники помітили "витік" і публікацію видалили, але користувач Twitter з ніком floxay (via PC Gamer) встиг зберегти опис умінь і відео з демонстрацією. Про це повідомляє видання gagadget.

Гра Valorant отримає персонажа, який буде дратувати геймерів

Кіллджой покладається не тільки на зброю, але і дронів з різними ефектами. Одні боти завдають шкоди, а інші вміють заморожувати гравців, що може сподобатися далеко не всім.

Гра Valorant отримає персонажа, який буде дратувати геймерів - фото 2

Alarmbot — накидається на противника, що з'явився в радіусі дії, і вибухає при контакті з ним. Вибуху недостатньо, щоб вбити ворога відразу, але вистачить, щоб гравець зміг добити противника одним додатковим пострілом в тіло з пістолета.

Turret — турель, яка атакує супротивників в радіусі дії на 180 градусів. Служить не стільки для атаки, скільки для утримання території.

Nanoswarm — граната, яка стає невидимою після приземлення. Спрацьовуючи, випускає рій нанороботів, що завдають шкоди в радіусі дії.

Lockdown — ультимативна здатність. Кіллджой встановлює дрона, який затримує супротивників в радіусі дії на вісім секунд. Як тільки ефект пропадає, деякий час противники рухаються повільно.

Кіллджой з'явиться в грі з початком другого акту, дата виходу якого поки невідома. Все ж чекати залишилося недовго, враховуючи, що бойовий пропуск першого сезону діє до 4 серпня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony підготувала дві безкоштовнігри для PlayStation 4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини