Головна Новини HI-tech ігри Геймери звернули увагу на цікаву родзинку нового сезону Call of Duty
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймери звернули увагу на цікаву родзинку нового сезону Call of Duty

Закриті станції метро вже зустрічалися в Call of Duty, але тепер розробники підуть далі

1 вересня 2020, 18:17
Поділіться публікацією:

П'ятий сезон гри Call of Duty: Modern Warfare перебуває на піку популярності, але геймери націлилися на інформацію про шостий. І в певних моментах вони досягли успіху, розкопавши цікаву інформацію. Про це повідомляє видання gagadget.

Геймери звернули увагу на цікаву родзинку нового сезону Call of Duty

Activision провела турнір Call of Duty League. Перемогу здобула команда Dallas Empire. На завершення заходу глядачам показали вітальну заставку, і користувач Twitter з ніком Geeky Pastimes вказав на цікаву деталь, а саме на станцію метро на мапі Warzone, якої ще немає в самій грі.

У королівській битві вже можна виявити кілька підземок, але вони поки закриті. Але ж раніше і Стадіон був закритий для гравців. Крім того, інсайдер BKTOOR раніше вже публікував карту п'яти станцій, а TheGamingRevolution навіть представив запис з оголошеннями диктора.

Як то кажуть, пазл складається, але до офіційного оголошення від розробників це тільки чутки і припущення. До завершення п'ятого сезону залишилося менше місяця, а перші подробиці про новий сезон Activision звикла оголошувати за тиждень до старту.

Як повідомляло видання "Коментарі", Call of Duty стала жертвою великого витоку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини