Головна Новини HI-tech ігри Геймери зможуть оцінити Syberia: The World Before за допомогою демо-версії
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймери зможуть оцінити Syberia: The World Before за допомогою демо-версії

Розробники випустили демо-версію гри Syberia: The World Before, щоб геймери не нудьгували

9 жовтня 2020, 18:26 comments1205
Поділіться публікацією:

Після анонса в 2019 році гра Syberia: The World Before зникла з поля зору. Слід уточнити, що гру не закрили, а щоб підбадьорити фанатів, Microids випустила демо-версію проекту в Steam. Про це повідомляє видання gagadget.

Геймери зможуть оцінити Syberia: The World Before за допомогою демо-версії

Syberia: The World Before отримала демо-версію

Основна місія Syberia: The World Before — Prologue познайомити гравців з головними дійовими особами. Художник Бенуа Сокаль поставив на головні ролі двох персонажів. У 1937 році протагоністкою стає 17-річна Дані Роуз, яка зустрілася (в поганому сенсі цього слова) з організацією "Коричневі тіні". У відрізку 2004 року пограти дадуть за Кейт Уолкер, яка вибирається з ув'язнення, в процесі розбираючись в собі.

За словами тих, хто вже встиг пограти, демо-версія проходиться за годину, і має безліч технічних проблем. Зате геймери позитивно оцінили історію і візуальний стиль, заради яких і варто випробувати пролог Syberia: The World Before.

Реліз повної версії Syberia: The World Before призначений на 2021 рік. Розробники обіцяють головоломки в дусі "Сибіру" і захоплюючий сюжет з цікавими діалогами. Також гра буде мати музику від Інонія Зура, композитора Syberia 3, Fallout, Dragon Age і Prince of Persia.

Як повідомляло видання "Коментарі", Mortal Combat 11 отримає нових бійців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини