Головна Новини HI-tech ігри Геймери зламали Steam: ранній доступ Baldur's Gate 3 перевершив всі очікування
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймери зламали Steam: ранній доступ Baldur's Gate 3 перевершив всі очікування

Кількість позитивних відгуків про гру склало 85% незважаючи на велику кількість багів

8 жовтня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:








Довгоочікувана гра Baldur's Gate 3 нарешті отримала ранній доступ в Steam. Хоч це і невелика частина гри, цього вистачило для захоплення чартів Steam і Twitch. Про це повідомляє видання gagadget.

Геймери зламали Steam: ранній доступ Baldur's Gate 3 перевершив всі очікування

Baldur’s Gate 3 з'явилась на Steam

Геймери прийняли новий реліз Larian Studios досить тепло. За першу добу гра зібрала близько 73 тисячі гравців, а на даний момент в Baldur's Gate 3 продовжують грати більш 43 тисячі користувачів Steam. На Twitch подивитися на геймплей зібралося понад 194 тисячі користувачів.

Проект також обійшов за продажами такі ігри, як Among Us і Cyberpunk 2077, посівши перше місце в світовому рейтингу. У перші хвилини з початку продажів Steam і зовсім не витримав перевантаження і зламався. Геймери повідомляли про проблеми з платежами і завантаженнями.

Larian і самі не очікували такої реакції. Як написав керівник студії Свен Вінкі, команда мала намір випустити частину гри для "маленького співтовариства", щоб разом з ними допрацьовувати проект. Також незважаючи на велику кількість багів, кількість позитивних відгуків про гру набрало склало 85% від загальної кількості. Розробники вже в курсі проблем і працюють над їх виправленням.

На даний момент Baldur's Gate 3 можна придбати в магазині Steam і GOG за 31 долар. Ціна не буде рости після релізу фінальної версії, тому немає необхідності поспішати з покупкою. Варто також нагадати, що Larian планують допрацьовувати гру ще рік.


Як повідомляло видання "Коментарі", модератори почали самостійну розробку ремейка популярної гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини