Головна Новини HI-tech ігри Геймери отримають безкоштовно два незвичайних шутера
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймери отримають безкоштовно два незвичайних шутера

Ігри Enter the Gungeon і God's Trigger відрізняються досить дивним сюжетом

21 серпня 2020, 18:48
Поділіться публікацією:








Epic Games Store ініціювала нову безкоштовну роздачу ігор. Що цікаво, вона виявилася тематичною. Про це повідомляє видання gagadget.

Геймери отримають безкоштовно два незвичайних шутера

Геймерам подарують ігри Enter the Gungeon і God's Trigger, в яких їм доведеться начиняти свинцем своїх ворогів і при цьому самим ухилятися від куль.

Enter the Gungeon — "рогалик". У цій грі все навпаки — не зброя стріляє кулями, а кулі стріляють зброєю. За сюжетом, група любителів пригод вирушає в Зброялля (Gungeon) Там вони повинні знайти артефакт, який може знищити минуле. Персонажам потрібно буде багато стріляти.

Одна з особливостей Enter the Gungeon — різноманітна зброя. Фантазія розробників не знає кордонів. Гармати зустрічаються в скринях, а після смерті гравець втрачає все.


God's Trigger — шутер з видом зверху. У ньому розповідається про історію ангела Гаррі і демониці Іди, які вирішили знищити чотири смертних гріхи. Ці лиходії дуже небезпечні, хоч і обзавелися респектабельним виглядом.

Щоб дістатися до головного зла, героям доведеться здолати цілі полчища ворогів. Грі характерний барвистий візуальний стиль, велика кількість крові і кооперативи.


Як повідомляло видання "Коментарі", Ubisoft порадує геймерів ремейком популярної гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини