Головна Новини HI-tech ігри Друзі пізнаються в біді: Microsoft заступилася за Epic Games
commentss НОВИНИ Всі новини

Друзі пізнаються в біді: Microsoft заступилася за Epic Games

Microsoft підтримала відомого розробника ведіоігр в його протистоянні з Apple

25 серпня 2020, 15:49
Поділіться публікацією:

Технологічний гігант Microsoft об'єднує зусилля з популярним видавцем відеоігор Epic Games в битві проти Apple. Про це повідомляє видання The Big Blind.

Друзі пізнаються в біді: Microsoft заступилася за Epic Games

Між Epic Games, компанією, що володіє відеогрою Fortnite, і технічним гігантом Apple триває боротьба за доступність гри в App Store. Тепер Apple пішла ще далі та вирішила видалити не тільки Fortnite, а й статус програми розробників компанії, пов'язаної з ігровим движком Unreal Engine, з App Store.

Інший технічний гігант, Microsoft, встав на бік Epic Games і представив короткий перелік ключових моментів, в яких, на думку компанії, Apple помиляється, протестуючи проти судової допомоги, до якої звернулася Epic Games. Microsoft стверджує: аргумент Apple про те, що "запит Epic про надання допомоги щодо Unreal Engine і відклик інструментів розробника є обов'язковим, а не таким, що забороняє", є помилковим, враховуючи той факт, що Epic просить суд тільки "зберегти статус-кво, щоб Epic продовжувала мати такий же доступ до програмного забезпечення, комплектів для розробки програмного забезпечення, інтерфейсів прикладного програмування та інших інструментів розробника, що і сьогодні", але тільки до тих пір, поки питання не буде вирішене в суді.

Microsoft додала, що не вірить в правоту Apple, коли остання заявляє, що її "дії щодо Unreal Engine та анулювання доступу до всіх інструментів розробника та облікових записів розробників дозволені контрактом", оскільки порушення пов'язане тільки з Fortnite, а не з продукцією компанії в цілому.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft допоможе уряду в боротьбі зі стихійними лихами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини