Головна Новини HI-tech ігри Британська компанія анонсувала оригінальний шутер
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська компанія анонсувала оригінальний шутер

Гра Worms Rumble отримає режим королівської битви, а також командні та одиночні поєдинки

3 липня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:








В рамках ініціативи PlayStation Indies британська студія Team 17 анонсувала гру Worms Rumble. Вона являє собою шутер в реальному часі по всесвіту "Черв'яків". Розробники ще в березні розповіли про старт нового проекту, продемонструвавши короткий тизер. Що стосується особливостей гри, то о них геймерам розповість геймплейний трейлер. Про це повідомляє gagadget.

Британська компанія анонсувала оригінальний шутер

На честь 25-річчя серії ігор про черв'яків розробники вирішили створити унікальний проект. Тепер Worms Rumble стала шутером, в якій присутня королівська битва, в якій можуть взяти участь 32 черв'яки. Розробники передбачили соло-режим, в якому кожен б'ється сам за себе, а також командний, в якому гравці б'ються в режимі три на три. У цьому режимі навіть присутнє "відродження", яке дає змогу гравцями повернути в бій полеглого товариша.

Також в грі присутній командний бій на смерть, в якому також можуть брати участь 32 хробака. Тільки завдання не знищити ворога, а набрати більше очок, ніж він.

Розробникам довелося покращувати механіку рухів через збільшення швидкості гри. Черв'яки швидше повзають, а також здатні перекочуватися і відскакувати від стін. Такі дії стомлюють черв'яків, але з часом запас витривалості заповнюється.


Гра вийде на консолях PlayStation 4, PlayStation 5 і персональних комп'ютерах в 2020 році. Також розробники обіцяють кросплей між платформами.

Як повідомляло видання "Коментарі", шутер від Amazon повертається до закритої бета-версії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини