Головна Новини HI-tech ігри Багато кухарів - поганий бульйон: чому переноситься випуск шутера Halo Infinity
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато кухарів - поганий бульйон: чому переноситься випуск шутера Halo Infinity

Ігрова консоль Xbox Series X позбулася головного стартового проекту, яким повинна була стати Halo Infinity

20 серпня 2020, 00:04 comments1082
Поділіться публікацією:

Американська компанія 343 Industries перенесла реліз гри Halo Infinite на 2021 рік. Через це ігрова консоль Xbox Series X залишилася без головного проекту для стартової лінійки. Про таке рішення було оголошено відразу після невдалої демонстрації проекту. Як з'ясував журналіст Thurrott, на перенесення виходу гри вплинула і проблемна розробка. Про це повідомляє gagadget .

Багато кухарів - поганий бульйон: чому переноситься випуск шутера Halo Infinity

За створення Halo Infinity студія взялася ще в 2015 році, коли Microsoft вже почала проектувати нову Xbox і її стартову лінійку ігор. Створювати продукт для приставки, яка не вийшла, і так досить проблематично, а 343 Industries до всього взялася за розробку на новому власному движку Slip Space.

В результаті нестачі робочих рук, яка виникла, команда почала запрошувати до участі в проекті сторонні студії. Як повідомляє анонімне джерело, на аутсорс віддали значну частину гри. Такий прийом компанія вже не раз використовувала, але в результаті розробників у Halo Infinite виявилося більше, ніж слід було.

Така ситуація спричинила за собою численні розбіжності і інші проблеми. В результаті креативний директор Infinite Тім Лонго пішов з компанії в серпні 2019 року. На його місце прийшла Мері Олсен, яка незабаром також покинула пост в жовтні того ж року. Потім Microsoft захотіла розпиляти Halo Infinite на кілька розділів, але поки що компанія відмовилась від цієї ідеї.

Як повідомляло видання "Коментарі", Halo Infinite отримає безкоштовний мультиплеєр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини