Головна Новини HI-tech ігри Американська компанія Activision готує новий проект для ігрових консолей
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Activision готує новий проект для ігрових консолей

Дата виходу нової гри невідома, але вже є можливість ознайомитися з її описом

19 червня 2020, 18:12 comments1294
Поділіться публікацією:

Компанія Activision вже перезапустила ігрову трилогію Crash Bandicoot з поліпшеною графікою. Тепер же прийшов час відтворити її для сучасних платформ.

Американська компанія Activision готує новий проект для ігрових консолей

На сайті Ігрової рейтингової комісії Тайваню з'явилася гра Crash Bandicoot 4: it's About Time для ігрових консолей PlayStation 4 і Xbox One. Поки нічого не відомо про обмеження за віком, але є можливість подивитися обкладинки дискових видань та ознайомиться з описом гри.

"Креш відпочиває і досліджує свій острів, коли знаходить таємничу маску, заховану в печері Лані-Лолі. Знахідка оказівается однієї іщ Квантових Масок і, очевидно, знає Аку-Аку, друга-маску Креш! З поверненням Квантових Масок і появою Квантового Розлому герої вирішують подорожувати по вимірам, щоб дати відсіч відповідальному за його появу", — йдеться в описі.

Дата релізу гри невідома. Раніше Activision повідомила, що до 2020 року планує випустити дві гри з наявним інтелектуальним власностям. Цілком ймовірно, що одним з цих проектів буде Crash Bandicoot 4: it's About Time.

Activision вже почала розсилати журналістам пазл, з допомогою якого можна скласти зображення маски. Перед анонсом ремейка Spyro компанія розсилала пластикові драконячі яйця, а Crash Team Racing тизерили плюшевими гральними кістками. Цілком можливо, що розсилка пазлів є ознакою того, що презентація гри Crash Bandicoot 4: it's About Time вже близько.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Ubisoft надає безкоштовний доступ до популярної гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини