Головна Новини HI-tech гаджет Японська компанія представить одразу два нових ноутбука
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська компанія представить одразу два нових ноутбука

Ноутбуки компанії Dynabook будуть представлені в цьому році

5 вересня 2020, 21:27 comments1164
Поділіться публікацією:

Японська компанія Dynabook випускає два нових ноутбука, побудованих на базі процесорів Intel 11-го покоління Tiger Lake. Обидва ноутбука, трансформований Portégé X30W-J і стандартна розкладачка Portégé X30L-J, мають вагу менше 1 кг і 13,3-дюймові екрани. Компанія випустить ці машини в четвертому кварталі 2020 року, а ціни будуть повідомлені ближче до дати запуску. Про це повідомляє The Verge.

Японська компанія представить одразу два нових ноутбука

Ці нові моделі оснащені батареями ємністю 53 Вт · год і виготовлені з магнієвого сплаву для досягнення низької ваги менше 900 грамів для варіанту розкладачки. Кожен ноутбук може бути оснащений процесором Intel Core i5-1135G7 або Core i7-1165G7. Обидва процесора підтримують графіку Iris Xe. У них також є два порти Thunderbolt 4, Wi-Fi 6, зчитувачі відбитків пальців і підтримка сенсорних екранів з роздільною здатністю до 1080p з ІЧ-веб-камерами з підтримкою Windows Hello. Ноутбуки також є частиною специфікації Intel Project Athena, що, як ми сподіваємося, повинно означати пристойний час автономної роботи.

Portégé X30L-J має більш високі показники інших його характеристик і функцій. Він може підтримувати до 48 ГБ оперативної пам'яті (у порівнянні з 32 ГБ в Portégé X30W-J 2-в-1), а також має додатковий порт USB Type-A, порт Ethernet RJ-45 і додатковий вказівний пристрій Accupoint, який схожий на відмінний трекпойнт ThinkPad.

Як повідомляло видання "Коментарі", Lenovo представить найлегший ноутбук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини