Головна Новини HI-tech гаджет Як знайти загублений смартфон: методи, що працюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Як знайти загублений смартфон: методи, що працюють

Перевірені поради як для Android, так і для iPhone

17 листопада 2020, 00:45
Поділіться публікацією:

На жаль, досить часто ми втрачаємо речі. Особливо це відноситься до людей похилого віку і дітей. Шкода, коли це коштовна річ, а гаджети, які досить часто стають предметом постійних пошуків відносяться саме до цієї категорії. На щастя, технології щороку розвиваються, і тепер стає реальним повернути втрачений телефон.

Як знайти загублений смартфон: методи, що працюють

Якщо втрачений гаджет працює на Android, то відшукати його буде простіше простого. Але для цього знадобиться комп’ютер та доступ до інтернету, щоб авторизуватися у своєму аккаунті в Google.

В ньому ви знайдете алгоритм пошуку телефону. Але у разі, коли в профілі зареєстровані кілька смартфонів, вам потрібно буде вибрати телефон, який ви втратили. Крім того, обов’язковим є проходження авторизації, щоб довести, що гаджет належить саме вам. Після проходження алгоритму упізнання, слід вибрати зручний для вас спосіб пошуку телефону. В першому випадку можна зателефонувати з комп’ютера, якщо ви знаєте, що телефонне не викрадений, а саме втрачений — десь поблизу, наприклад в помешканні. Другий спосіб — переглянути  карту та простежити шлях втраченого "друга". Цей спосіб підходить у випадку, коли ви знаєте, що телефон вкрали.

Що стосується iPhone, активована вчасно функція блокування гаджету дистанційно, а також програма пошуку телефону дозволить вам знайти пристрій практично без нервів.

Раніше "Коментарі" писали про п'ять "розумних" гаджетів для дому, які поліпшують здоров'я.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини