Головна Новини HI-tech гаджет Як подовжити життя батареї iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Як подовжити життя батареї iPhone

Часто заряд батареї використовують додатки та функції, які ми забуваємо вимикати

27 березня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Сучасні пристрої з iOS 14 мають один значний недолік — батарею, яка швидко розряджається. Проте на час автономної роботи пристроїв впливають різноманітні функції та додатки, які ми використовуємо часто без потреби. Тож, розберімося як подовжити роботу свого смартфону та зберегти батарею.

Як подовжити життя батареї iPhone

Телефонні лайфхаки: як подовжити життя батареї iPhone. Фото: macosworld.ru

1. Залишайте мінімум програм у фоновому режимі. Одразу виходьте з тих додатків, які вам вже не потрібні.

2. Вмикайте Bluetooth тільки за потреби. Одразу після виконаної операції вимикайте функцію. Увімкнений Bluetooth постійно шукає пристрої для підключення. Це відповідно розряджає кілька позначок зарядки.

3. Видаляйте зайві віджети, якими не користуєтеся. Вони витрачають значну частину акумулятора.

4. Якщо вам не потрібен інтернет — вимикайте Wi-Fi. Якщо ви користуєтеся Wi-Fi — вимикайте мобільні дані. Оскільки навіть, якщо ви знаходитеся в мережі через Wi-Fi, увімкнені мобільні дані продовжать розряджати акумулятор.

5. Вимикайте зайві повідомлення. Це здається дрібницею, проте потрібно налаштувати та обмежити надходження непотрібних сповіщень. При їх отриманні iPhone включає екран та починає світитися. Це також використовує певний відсоток зарядки.

7. Зменште рух значків додатків. Пристрій iOS-14 показує їх в 3D-імітації. Звичайно це виглядає цікаво та гарно, проте така функція може витратити значну частину вашої зарядки.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, який браузер визнали найбільш небезпечним Цей веббраузер збирає конфіденційні дані про користувачів. Щоб дізнатися його назву, читайте наш матеріал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини