Головна Новини HI-tech гаджет В Instagram з'явиться очікувана багатьма користувачам можливість
commentss НОВИНИ Всі новини

В Instagram з'явиться очікувана багатьма користувачам можливість

Розробники додадуть у свій додаток відразу кілька нових функцій

20 жовтня 2021, 15:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярної соціальної мережі Instagram додадуть кілька нових можливостей для свого застосування. Про це повідомляє видання УНІАН.

В Instagram з'явиться очікувана багатьма користувачам можливість

Instagram - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, з завтрашнього дня, 21 жовтня, соціальна мережа Instagram дозволить своїм користувачам публікувати контент в додатку з комп'ютерів.

Крім цього, в компанії також анонсували функцію публікації спільних постів через Collabs. Завдяки їй користувачі зможуть спільно володіти однією публікацією в стрічці або Reel.

Для того, щоб опублікувати пост або відеоролик, потрібно буде отримати дозвіл від другого власника. Даний контент будуть бачити передплатники обох користувачів.

У публікації будуть спільні "лайки", перегляди та коментарі.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що аналітик Morgan Stanley розповів, хто може стати першим у світі трильйонером. Відомого підприємця і раніше називали першим потенційним трильйонером, проте аналітики робили ставку насамперед на акції іншої його компанії. На цей момент його стан оцінюється більш ніж у 200 мільярдів доларів. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в американській компанії Facebook планують змінити свою назву. Згідно з даними в ЗМІ, компанія може отримати нове ім'я вже на наступному тижні. Повідомляється, що однією з можливих причин для ребрендингу може стати бажання Facebook перестати асоціюватися виключно з соціальними мережами. Також зміна назви може бути приурочена до планів компанії зі створення Всесвіту віртуальної реальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини