Головна Новини HI-tech гаджет Учасники лондонського марафону отримають гаджети для соціального дистанціювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасники лондонського марафону отримають гаджети для соціального дистанціювання

Пристрій для соціального дистанціювання бігунів був розроблений робототехнічною компанією Tharsus

1 жовтня 2020, 10:52
Поділіться публікацією:

Співробітники і спортсмени недільного лондонського марафону повинні носити на шиї технології соціального дистанціювання. Пристрій Bump, який видає звуковий сигнал, коли власник знаходиться дуже близько до інших, носитиме 100 елітних учасників і 500 координаторів заходів. Про це повідомляє BBC.

Учасники лондонського марафону отримають гаджети для соціального дистанціювання

За словами організаторів, забіг, що складається з 19 кіл по закритій трасі в Сент-Джеймс-парку, прихованої від громадськості, є першим великим марафоном після початку пандемії Covid-19. Не елітні бігуни можуть брати участь у 24-годинній віртуальній версії змагань.

Bump використовує радіочастотну технологію, що дозволяє організаторам відстежувати, коли спортсмени та персонал знаходяться на певній відстані один від одного. І якщо в наступні два тижні у когось буде позитивний результат на коронавірус, ті, хто був в безпосередній близькості, будуть повідомлені. Пристрій був розроблений робототехнічною компанією Tharsus, що базується в Бліті, Нортумберленд. Директор компанії Х'ю Брашер розповів, як вплине нова розробка на змагання.

"Захід, який відбудеться в ці вихідні, стане кульмінацією місяців планування того, як провести соціально дистанційований лондонський марафон Virgin Money 2020 року. Він буде безпечним для всіх учасників та зацікавлених сторін. Ця технологія зіграла важливу роль, надавши нашим спортсменам і внутрішнім командам додаткову впевненість в тому, що вони зможуть безпечно брати участь в змаганнях"

Як повідомляло видання "Коментарі", політики виступили проти технології розпізнавання облич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини