Головна Новини HI-tech гаджет У Xiaomi Mi Band 6 з'явилася можливість відповідати на повідомлення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Xiaomi Mi Band 6 з'явилася можливість відповідати на повідомлення

До сих пір власники Xiaomi Mi Band 6, як і всіх попередніх моделей, могли тільки переглядати текст вхідних повідомлень

21 травня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

Для випущеного нещодавно фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 6 почалося поширення нової прошивки. Вона розширює можливості пристрою. Так, вперше в трекерах компанії з'явилася можливість відповідати на вхідні текстові повідомлення.

У Xiaomi Mi Band 6 з'явилася можливість відповідати на повідомлення

Xiaomi Mi Band 6 (фото з відкритих джерел)

Досі власники Xiaomi Mi Band 6, як і всіх попередніх моделей, могли тільки переглядати текст вхідних повідомлень. Але з оновленням до прошивки 1.0.1.32 була додана і можливість відповідати на них, пише Gizmochina.

Поки ця функція працює вкрай обмежена. Наприклад, вона доступна тільки при використанні Android-смартфона і, як повідомляється, скористатися нею можуть тільки жителі Китаю. Крім того, відповідати можна тільки заздалегідь заготовленими фразами.

Серед інших нововведень в описі прошивки мова йде про розширення налаштувань цільового темпу для бігу просто неба, додавання підтримки техніки Pomodoro і виправлення помилок.

Оновлення трекера здійснюється через мобільний додаток Mi Fit версії не нижче 5.1.0.

Як повідомляли раніше схоже, OnePlus скоро розширить свій асортимент пристроїв фітнес-браслетом. Компанія почала просувати відповідний пристрій в Індії. Крім того, за останній тиждень в мережі з'явилися рендери ще не анонсованого пристрою. Компанія поділилася посиланням на індійську версію Amazon, де користувачі можуть підписатися на сповіщення про нові фітнес-пристрої, щоб відстежувати свій сон.

OnePlus не вказує дату презентації смарт-пристрої, але, якщо вірити інсайдерам, гаджет буде представлений 11 січня. Що стосується специфікацій, OnePlus Band (попередня назва) отримає AMOLED-дисплей з діагоналлю 1,1 дюйма, пульс, вимірювання кисню в крові і акумулятор, якого вистачить на 14 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини