Головна Новини HI-tech гаджет ТОП-5 емодзі, зміст яких багато хто розуміє невірно
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 емодзі, зміст яких багато хто розуміє невірно

Деякі символи емодзі мають специфічне значення

20 вересня 2020, 14:35 comments2937
Поділіться публікацією:

Смайли та інші символи емоцій міцно увійшли в наше життя і значно спрощують інтернет-спілкування. За їх допомогою можна висловити свої почуття, думки, зробивши текст більш барвистим. Але є емодзі, зміст яких багато хто трактує неправильно. Їх підбіркою поділилося видання AdMe.

ТОП-5 емодзі, зміст яких багато хто розуміє невірно

Багато інтернет-користувачі впевнені в тому, що цей символ означає молитву. Але насправді, такий жест японці використовують для того, щоб попросити вибачення. А ось згідно з американським трактуванням, сенс цього емодзі в привітанні, як "дай п'ять!".

ТОП-5 емодзі, зміст яких багато хто розуміє невірно - фото 2

Такий смайлик часто використовують з романтичним підтекстом, припускаючи, що він символізує поцілунок. Але насправді він означає свист.

ТОП-5 емодзі, зміст яких багато хто розуміє невірно - фото 3

Здавалося б, як цей символ можна розшифрувати неправильно, адже це гарний рожевий бантик, який доречно відправляти з якимось радісним і вітальним текстом. Але не все так просто. Це символ боротьби з раком, хоча зазвичай він має інший вигляд.

ТОП-5 емодзі, зміст яких багато хто розуміє невірно - фото 4

Дивлячись на цей червоний хрест стає зрозуміло, що він символізує заборону. А ось в англомовному листуванні, таким знаком позначають поцілунок.

ТОП-5 емодзі, зміст яких багато хто розуміє невірно - фото 5

Це маска Тенгу — демона з японської міфології. Цей символ відправляють, щоб натякнути співрозмовнику на його зарозумілість та гордовитість.

ТОП-5 емодзі, зміст яких багато хто розуміє невірно - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в пірамідах Стародавнього Єгипту знайшли емодзі, які стали дуже популярними в сучасному світі.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини