Головна Новини HI-tech гаджет Тонкий і легкий: що відомо про прийдешній ноутбук Huawei
commentss НОВИНИ Всі новини

Тонкий і легкий: що відомо про прийдешній ноутбук Huawei

Рендери показали дизайн ноутбука MateBook X Pro 2020 незадовго до офіційного представлення

18 серпня 2020, 16:45
Поділіться публікацією:

Компанія Huawei оголосила про проведення 19 серпня заходу щодо запуску ноутбука MateBook X 2020. Цей тонкий і легкий гаджет, як повідомляється, є прямим спадкоємцем першої моделі серії, яку випустили ще в 2017 році. Компанія вже демонструвала дизайн цього ноутбука. Найімовірніше, він буде випускатися в двох кольорах. Про це повідомляє видання Gismochina.

Тонкий і легкий: що відомо про прийдешній ноутбук Huawei

Внутрішній устрій майбутнього Huawei MateBook X 2020 залишається загадкою. Однак компанія розкрила свій дизайн в серії тізерів. Якщо коротко, він схожий на Huawei MateBook X Pro 2020 року, випущений раніше в цьому році.

При цьому на новому рекламному плакаті, опублікованому компанією, підтверджені як мінімум два кольори для цього майбутнього ноутбука — срібний і рожевий. 

Крім того, добутий рендер (через Notebook Check) показує цей ноутбук в чотирьох кольорах. Проте, на даний момент витік не заслуговує особливої довіри, оскільки це точно такі ж кольори, в яких доступний MateBook X Pro 2020. Якщо Huawei дійсно запускає MateBook X 2020 на тих же чотирьох кольорах, чому на плакаті вона демонструє тільки два?

Тонкий і легкий: що відомо про прийдешній ноутбук Huawei - фото 2

Крім того, прийдешній ноутбук Huawei, як повідомляється, стане першим ноутбуком з Windows, який буде поставлятися з сенсорною панеллю, чутливою до тиску.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei представить нову лінійку смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини