Головна Новини HI-tech гаджет Смарт-телевізори LG отримають підтримку Amazon Music
commentss НОВИНИ Всі новини

Смарт-телевізори LG отримають підтримку Amazon Music

Amazon Music з'явиться в телевізорах користувачів в країнах Азії, Європи і Америки

12 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:
Компанія LG Electronics (LG) запускає інтегрований додаток Amazon Music для своїх OLED, NanoCell і смарт-ЖК-телевізорів, випущених в період з 2016 по 2020 рік для власників телевізорів LG в ключових країнах Азії, Європи і Америки. Про це повідомляє видання Advanced Television.
З Amazon Music учасники Prime отримують доступ до двох мільйонів пісень і більш ніж однієї тисячі плейлистів і станцій без додаткових витрат. Передплатники Amazon Music Unlimited, рівня підписки преміум-класу, мають доступ до більш ніж 60 мільйонів пісень і тисячам плейлистів і станцій.
Все сумісні користувачі смарт-телевізорів LG можуть відтворювати музику в режимі гучного зв'язку на своїх телевізорах, використовуючи тільки свій голос і вдосконалений пульт LG Magic Remote. А оскільки телевізори LG 2020 року також ще підтримують Bluetooth Surround, покупці сумісних телевізорів LG зможуть одночасно підключати два динаміка Bluetooth, щоб насолоджуватися музикою з віртуальним об'ємним звуком 4.0.
"Підтримка Amazon Music для телевізорів LG — ще один приклад додаткових переваг, які отримують наші клієнти після першого придбання. Смарт-телевізори LG розроблені таким чином, щоб об'єднати в собі все, що може побажати клієнт, від прямих телетрансляцій і спортивних заходів до потокової передачі телешоу, фільмів, музики і багато чого іншого", — сказав Пак Хен Сей, президент компанії LG Home Entertainment.

Смарт-телевізори LG отримають підтримку Amazon Music



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини