Головна Новини HI-tech гаджет Смарт-годинники обзаведуться камерами прямо на ремінцях
commentss НОВИНИ Всі новини

Смарт-годинники обзаведуться камерами прямо на ремінцях

Wristcam дає Apple Watch можливість самостійно робити зображення, без інтеграції з iPhone

5 грудня 2020, 14:15
Поділіться публікацією:

Wristcam — це ремінець для Apple Watch, який дозволяє здійснювати фото- і відеодзвінки прямо з годинника, не покладаючись на можливості iPhone.

Смарт-годинники обзаведуться камерами прямо на ремінцях

ФОТО: Apple Insider

Запущений після п'яти років розробки, Wristcam позиціонує себе як перша камера, зроблена для Apple Watch, і перша "розумна" технологія, що отримала від Apple знак "Зроблено для Apple Watch". Замість того, щоб використовувати Apple Watch для віддаленого запуску камер на iPhone, Wristcam дає Apple Watch можливість самостійно робити зображення.

Технологія була вперше представлена в 2016 році і в той час була відкрита для попередніх замовлень. Замість того, щоб випускати продукт, компанія працювала в тісній співпраці з Apple, щоб поліпшити роботу Wristcam спільно з Apple Watch і отримати етикетку "Зроблено для Apple Watch".

Маючи 8-мегапіксельну камеру для зйомки пейзажів і 2-мегапіксельну камеру для портретних знімків, Wristcam може робити як фотографії, так і відео, і все це з Apple Watch. Використовуючи одну кнопку під камерою, можна зробити знімок одним дотиком, довге натискання записує відео, а подвійне торкання перемикає фото- і відеорежими.

Підключившись до Apple Watch через Bluetooth 5.0 і Wi-Fi, наручні камери можна використовувати незалежно від iPhone. Тим не менш, компанія надає додатки Wristcam для Apple Watch і iPhone, які служать видошукачем і галереєю і пропонують інші елементи управління. Додатки дозволяють ділитися відео і фотографіями, знятими камерою, через будь-який підключений до Apple додаток або службу, включаючи більшість соціальних мереж.

Wristcam також дозволяє виконувати відеодзвінки за допомогою аксесуара, використовуючи його для запису та обміну відеоповідомленнями з іншими користувачами і відеочату в режимі реального часу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple багато років обманювала всіх користувачів iPhone.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини